tag:blogger.com,1999:blog-6172438993649967278.post1374197372623010413..comments2023-09-24T04:07:37.268+03:00Comments on Повсякдень і не тільки...: Багет (Une baguette)Tetyana Mazurhttp://www.blogger.com/profile/00166906857417472354noreply@blogger.comBlogger6125tag:blogger.com,1999:blog-6172438993649967278.post-53220547273927363802012-07-26T10:25:47.823+03:002012-07-26T10:25:47.823+03:00Справжній багет (французький) приблизно вдвічі дов...Справжній багет (французький) приблизно вдвічі довший від мого, і по товщині капельку товстіший, на смак майже схожий до мого:) Ті, що продають в "Арсені" дірками, і пухнастю близькі до французького, але смак у них трохи інший ніж в ориґінала.<br />У мене деко духовки 50х50, щоб зробити його максимально довгим виклала батони по діагоналі. Але буду продовжувати експериментувати ... :))Tetyana Mazurhttps://www.blogger.com/profile/00166906857417472354noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6172438993649967278.post-7907741213194438142012-07-25T21:50:46.110+03:002012-07-25T21:50:46.110+03:00Ага, то ми і на один і той же ринок ходимо!
Я дума...Ага, то ми і на один і той же ринок ходимо!<br />Я думаю, що дріжджів не було замало. "Дірочки" більші у багетів від якихось спеціальних добавок. На "ашанських" багетах так і написано. Може треба було ще тонший батончик зробити? Щоб, коли спечеться, був як паличка. :-)Tisahttps://www.blogger.com/profile/05894084950088697918noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6172438993649967278.post-30640546263060255192012-07-24T22:36:43.065+03:002012-07-24T22:36:43.065+03:00Фірми "Богумила" червона пачка. Купляла ...Фірми "Богумила" червона пачка. Купляла на ринку біля Балатону. Я от також їх купила (Сафі), а використувати не рискую.<br />На 2 стакани муки я брала половинку маленького брикету (21 г) може це мало?Tetyana Mazurhttps://www.blogger.com/profile/00166906857417472354noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6172438993649967278.post-57520709870000738352012-07-24T21:55:13.166+03:002012-07-24T21:55:13.166+03:00А що то за мука - та, остання?
Я також користуюся ...А що то за мука - та, остання?<br />Я також користуюся львівськими брикетними дріжджами. Одного разу брала Сафі (французькі), тісто мені не виросло на стільки, як звичайно. Певно є якийсь секрет їх використання. :)Tisahttps://www.blogger.com/profile/05894084950088697918noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6172438993649967278.post-90205657529531110952012-07-24T20:00:25.778+03:002012-07-24T20:00:25.778+03:00На смак смачні, шкоринка хрустка, але дірочки в ті...На смак смачні, шкоринка хрустка, але дірочки в тісті, у справжньому багеті мають бути більшими. Та й не з усякої муки виходить він добрий. Перепробувала декілька видів муки. Остання виявилася найкращою. А може ще і з дріжджами поекспериментувати? Я використовую в брикеті.<br />У мене також ще є рожевенькі і синенькі! :)Tetyana Mazurhttps://www.blogger.com/profile/00166906857417472354noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6172438993649967278.post-7665393928042262002012-07-24T19:37:39.739+03:002012-07-24T19:37:39.739+03:00Ммммм, які багети апетитні! Домашнє - воно завжди ...Ммммм, які багети апетитні! Домашнє - воно завжди краще!<br />А в мене точно такі ж самі гдр-овські кухонні рушнички! А ще є рожеві і синенькі! :-)Tisahttps://www.blogger.com/profile/05894084950088697918noreply@blogger.com