tag:blogger.com,1999:blog-6172438993649967278.post2852071264707673765..comments2023-09-24T04:07:37.268+03:00Comments on Повсякдень і не тільки...: Яблучний пирігTetyana Mazurhttp://www.blogger.com/profile/00166906857417472354noreply@blogger.comBlogger4125tag:blogger.com,1999:blog-6172438993649967278.post-18962530818462723492012-07-31T16:25:55.273+03:002012-07-31T16:25:55.273+03:00Приємно, що рецепт Вам сподобався! Я дуже люблю це...Приємно, що рецепт Вам сподобався! Я дуже люблю цей пиріг. Кефіру, останнім часом, також даю трохи менше ніж склянка.<br />А яку муку Ви використовували?<br />Смачного Вам!Tetyana Mazurhttps://www.blogger.com/profile/00166906857417472354noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6172438993649967278.post-89090758949325334062012-07-31T16:12:07.408+03:002012-07-31T16:12:07.408+03:00А в мене дуже смачний получився, але я до тіста да...А в мене дуже смачний получився, але я до тіста дала 2 яйця і всього третину стакана кефіру. Дуже дякую за хороший рецепт!Людуськаnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6172438993649967278.post-78743065516313972892011-11-14T16:12:26.199+02:002011-11-14T16:12:26.199+02:00Цей рецепт використовую уже десь біля 30-років. Ко...Цей рецепт використовую уже десь біля 30-років. Колись він був надрукований у журналі "Радянська жінка". Проте, останнім часом, також помічаю, що тісто не завжди однакове виходить по консистенції. Зробила висновок, що це залежить від використовуваних продуктів - муки, кефіру. Кількість муки не змінюю, а от кефіру трошки даю менше.Tetyana Mazurhttps://www.blogger.com/profile/00166906857417472354noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6172438993649967278.post-44361540283730498312011-11-14T00:16:13.277+02:002011-11-14T00:16:13.277+02:00Та щось тісто ріденьке дуже вийшло :(Та щось тісто ріденьке дуже вийшло :(Anonymousnoreply@blogger.com