З учорашнього вечора падає сніг....
Температура за вікном -2.
У квартирі тепло і пахне сирником.
Для тіста:
125 г маргарину для випічки або вершкового масла;
1/4 склянки цукру;
1 варений жовток;
1 сирий жовток;
1 склянка борошна;
2 чайні ложечки розпушувача.
Маргарин порізати на дрібні шматки покласти у миску і нагріти до кімнатної температури. Додати цукор, варений і сирий жовток добре перебити міксером, додати просіяне борошно, розпушувач і замісити м’яке тісто.
Деко застелити папером для випічки і розподілити тісто рукою по деку роблячи бортики. Поставити деко в холодильник.
Сирна маса.
500-600 г добре відтиснутого білого сиру,
4 яйця;
100 г вершкового масла;
1 столова ложка манки;
сік 1/2 лимону лимону ;
1 пакетик ванільного цукру;
цедра 1/2 лимону натерта на дрібній терці;
жменька родзинок помитих і підсушених на серветці.
Сир перетерти через сито, додати м’яке вершкове масло, цукор, жовтки, сік лимону, ванільний цукор, цедру. Усю суміш добре збити міксером до однорідної, пухкої маси. Додати родзинки і манку перемішати.
Білки збити в окремій посуді до стійких піків і додати до сирної маси, обережно вимішуючи сирну масу ложкою рухом знизу-вверх.
Викласти сирну масу на тісто, розрівняти.
Духовку попередньо нагріти до 210 градусів С.
Пекти 45 -50 хвилин. Вимкнути духовку залишивши сирник ній.
Важливо! Витягувати сирник з дека тільки тоді коли він повністю охолоне.
Смачного !
Температура за вікном -2.
У квартирі тепло і пахне сирником.
Для тіста:
125 г маргарину для випічки або вершкового масла;
1/4 склянки цукру;
1 варений жовток;
1 сирий жовток;
1 склянка борошна;
2 чайні ложечки розпушувача.
Маргарин порізати на дрібні шматки покласти у миску і нагріти до кімнатної температури. Додати цукор, варений і сирий жовток добре перебити міксером, додати просіяне борошно, розпушувач і замісити м’яке тісто.
Деко застелити папером для випічки і розподілити тісто рукою по деку роблячи бортики. Поставити деко в холодильник.
Сирна маса.
500-600 г добре відтиснутого білого сиру,
4 яйця;
100 г вершкового масла;
1 столова ложка манки;
сік 1/2 лимону лимону ;
1 пакетик ванільного цукру;
цедра 1/2 лимону натерта на дрібній терці;
жменька родзинок помитих і підсушених на серветці.
Сир перетерти через сито, додати м’яке вершкове масло, цукор, жовтки, сік лимону, ванільний цукор, цедру. Усю суміш добре збити міксером до однорідної, пухкої маси. Додати родзинки і манку перемішати.
Білки збити в окремій посуді до стійких піків і додати до сирної маси, обережно вимішуючи сирну масу ложкою рухом знизу-вверх.
Викласти сирну масу на тісто, розрівняти.
Духовку попередньо нагріти до 210 градусів С.
Пекти 45 -50 хвилин. Вимкнути духовку залишивши сирник ній.
Важливо! Витягувати сирник з дека тільки тоді коли він повністю охолоне.
Смачного !
О--ооо! І мені сирником запахло.
ВідповістиВидалитиНаталю, запрошую !
ВидалитиДякую!
ВидалитиСпасибо за рецепт. Попробую испечь.
ВідповістиВидалитиДодо, это рецепт моей мамы. Он очень вкусный и не сложный в приготовлении.
Видалити