Для 4 осіб. Приготування: 15 хвилин.
Інгредієнти:
1 яєчний жовток;
1 кавова ложечка міцної гірчиці;
1 кавова ложечка лимонного соку;
10 столових ложок оливкової олії;
сіль, перець білий.
Для 4 человек. Приготовление: 15 минут.
Інгредієнти:
1 яєчний жовток;
1 кавова ложечка міцної гірчиці;
1 кавова ложечка лимонного соку;
10 столових ложок оливкової олії;
сіль, перець білий.
Ингредиенты:
1 яичный желток;
1 кофейная ложечка лимонного сока;
10 столовых ложек оливкового масла;
соль, перец белый.
- в мисці перемішати гірчицю з жовтком, сіллю і перцем. Потім поступово додавати невеликими порціями олію і добре перемішувати.
- в миске перемешать горчицу с желтком, солью и перцем. Потом постепенно добавлять небольшими порциями масло и хорошо перемешивать.
- Коли майонез буде потрібної консистенції додати сік лимона , добре розмішати і поставити в холодильник.
- Когда майонез будет нужной консистенции добавить сок лимона, хорошо перемешать и поставить в холодильник.
- Секрет приготування: усі інгредієнти повинні бути однієї температури (найкраще кімнатної).
- Секрет приготовления: все ингредиенты должны иметь одинаковую температуру (лучше всего комнатную)
Bon appétit!
Оце і є найсправжнісінький натуральний майонез! Дякую, Таню, вже перетягнула рецепт у свій записничок.
ВідповістиВидалитиАле хочу запитати: ти користуешся білим перцем? Мені чомусь не подобається його запах. Спочатку я думала, що купила якийсь "лівий" перець, але коли в Чорногорії купила пляшечку їх білого перцю - запах був такий же. От практично і перестала користуватися ним, хіба що у млиночку "суміш перців" він присутній. Але його запах тут перебивається іншими - чорним, зеленим, рожевим...
Так, запах білого перцю специфічний.
ВидалитиДовго не могла визначити чому такий специфічний запах у майонезу. Декілька разів робила з різними гірчицями, але з білим перцем. Потім поміняла перець на звичайний чорний мелений. І тепер роблю тільки з чорним. І мені так більше подобається.
Ну ось! А то я вже думала, що це я маю неспецифічний нюх. :-))
ВидалитиТаню, тільки-но була у Ніли і пригадала, що у тебе також гаряча вступна пора. Як ваші справи, як успіхи? Думаю, що у вас все гаразд.
ВідповістиВидалитиТак, наша вступна кампанія якраз в розпалі. Документи здали. Тепер щодня слідкую за конкурсним рейтингом. Конкурс цього року набагато вищий ніж був минулого року. Побачу, як зміниться ситуація після першої хвилі зарахування. Нервую, переживаю...
ВидалитиДуже розумію тебе. У мене було так минулого літа - менший у квітні (!) відмовився в школу ходити і заявив, що вступатиме до коледжу. Я взагалі не готова була до якихось вступних перегонів, але він поступив!!! Тому я вірю, що і у вас з сином буде все якнайкраще!
ВидалитиДякую за підтримку! ) Цього року конкурсна ситуація у виші складніша. Випускників 11 класів набагато більше ніж минулого року...
ВидалитиВаш сайт не узнать, Татьяна. Какой стал стильный! поздравляю! Я тоже часто ухожу с головой в интернет. Поэтому понимаю вас прекрасно. Но лучше жить в виртуальном мире с удовольствием, чем в реальном с депрессией:)
ВідповістиВидалитиСпасибо, Нина!
ВидалитиС Вами абсолютно согласна! С депрессией надо бороться самому и искать хорошее и приятное там, где другие его не видят... :)
Tatiana,
ВідповістиВидалитиMerci pour cette sauce mayonnaise :)
А как это соус на ваш вкус с оливковым маслом ?
Мы как-то ошиблись и во время приготовления налили вместо подсолнечного масла оливковое...и нам не очень понравилось : вкус был очень "спецефический" ...
Но, как говорится, на вкус и цвет ... ;)
Вкус у этого майонеза совершенно не похож на магазинный. Но, сыну понравился! У меня не всегда есть под рукой оливковое масло, поэтому, часто использую подсолнечное, или пополам оливковое-подсолнечное.
Видалити