08 квітня, 2015

Експеримент-3

Мій експеримент триває.    Мій дружочок значно підріс.  Сусіди його також ростуть активненько. (10.03) В дужках буду вказувати дату посадки.









 
Листя на редисці (03.03) стало значно більше, коли заглядаю всередину стовбурці рожевенькі, але дуже сумніваюся, що вони доростуть до справжньої редиски . Хоча на садівничих форумах є прецеденти, підтверджені фотографіями,  виростання редиски в умовах підвіконника. Думаю, що таких результатів досягають гуру підвіконного городництва. :))))  Я дилетант-початківець ))



Різанець або цибуля-шніт. (03.03). Дуже багато пожовклих листочків. Чому ?          












 Рукола (04.03) бадьоренька!

 Салат "балконна суміш" (03.03). Цікаво, руколу і цей салат можна вже зривати чи ще почекати ?








 

 Петрушка "карнавал" (03.03) 












Кріп кущовий (01.03) якийсь дуже доходяжний. Причому, що досіювала на пустих місцях.



Кріп "грибовицький" (02.03) росте активненько,  як справжній  символ )) Ну, що скажеш -укроп !
Крес-салат - нещастя-нещастям: дрібненьке, слабеньке. Справа посаджений 03.03, а зліва 20.03. А на форумах пишуть, що його можна вирощувати на вологій ваті. (
Естрагон (07.03) . Посіяла десь біля 10-15 зерняток, проросло одненьке!  в іншому стаканчику посіяла 20.03 на сьогоднішній день зійшло 1!
Меліса (04.03), базилік зелений(04.03), мята (02.03), душиця(27.03) і фіолетовий базилік (25.03). Душицю і базилік сьогодні або завтра розсаджу по різних стаканчиках.
А тут мої експерименти з розмарином. Проростає він дуже-дуже неохоче. У трьох верхніх стаканчиках усе, що зійшло з першого пакету насіння. В стаканчику справа - 2 рослинки проклюнулися, в стаканчику зліва - 3, але усі чомусь різні?! Сумніваюся, що це розмарин. В ці стаканчики висівала насінинки попередньо замочені. За 7 днів вони набухли, а тоді їх пересадила.  Посередині у верхньому скаканчику поки що нічого не зійшло.  Сіяла там насінинки в землю і зробила їм міні-парничок.
А це замочила насіння з нової пакету (06.04) і у нижньому стаканчику (під плівкою) що на  фотографії вище, також, висаджені насінинки з нового пакету.
Спостерігаю !

2 коментарі:

  1. Ого, цілий город! В мене з розмарином така ж історія. Для редиски "жилплощі" малувато, можна вирвати слабші рослинки.
    Певно, попробую і я посадити імбир.

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Редиску проінспектувала і прорідила. Дякую, Люда.
      З імбиру у мене все і почалося :)

      Видалити

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...