01 серпня, 2010

Карпатський чай


 Традиційно вважається батьківщиною чаю Індія, острів Цейлон, зеленим чаєм славиться Китай. Промисловість різних країн світу виготовляє  чаї на різні смаки і уподобання.
Коли до нас приходять гості  ми найчастіше пригощаємо їх чаєм. Хтось любить чорний, хтось зелений, але багато людей полюбляє різні трав'яні чаї. Такі трав'яні чаї виготовляє компанія "Карпатський чай", яка розміщена на території Українських Карпат. Сировину для виготовлення чаїв беруть місцеву, ту яка росте в природних умовах у лісах і на полонинах (гірських галявинах). Детальніше про цю компанію Ви зможете прочитати тут.
Меліса заспокоює нервову систему, стимулює травлення, а також збуджує апетит. Ефірне масло, що знаходиться в мелісі, надає чаю приємного лимонного аромату.



 Неперевершений аромат і приємний з терпкістю смак - ось головна запорука прихильності споживачів цього чаю.
Шипшина - природне джерело вітаміну С. Чай "Шипшина" споживається як оздоровлюючий і профілактичний напій. Знімає стрес та зміцнює імунітет організму.


Суміш лісових ягід з гірських схилів Карпат дарує Вам напій з неперевершеним ароматом, незабутнім смаком та повним комплексом корисних вітамінів, так необхідних для організму людини.
Чай з чорниці володіє вишуканим ароматом та приємним смаком. Плоди чорниці сприяють покращенню зору та обміну речовин в організмі, а також їм властива протизапальна дія.

Ягоди малини містять вітаміни С, В1, В2, використовуються із жарознижувальною та потогінною метою. Чудове поєднання смаку, кольору та аромату.

Чай з плодів суниці - це традиційний напій, як для холодного зимового ранку, так і для теплого гожого літнього дня. Багатий на вітаміни, пектини, інші біоактивні компоненти. Сприяє виведенню з організму радіонуклідів.
Плоди вишні широко використовуються в народній медицині в якості дієтичного продукту, який сприяє покращенню апетиту і травлення, втамовує спрагу.

Приємного чаювання!


3 коментарі:

  1. Татьяна, спасибо за такую отличную статью. Сейчас маленькую цитатку и ссылочку на вас дам в статье, чтобы всем видно было. Мне чернику нужно пить, как я понимаю из вашего материала.
    Кстати, шаблончик классный!

    ВідповістиВидалити
  2. Яна, спасибо за оценку моей работы и за ссылочку. Черника очень полезная, но, лучше ее употреблять в свежем виде, конечно, если есть такая возможность.

    ВідповістиВидалити
  3. Таня, посылочку с чаем получила, вкус и аромат оценила. Осталось поблагодарить. Что сейчас и делаю: спасибо за внимание и заботу.

    ВідповістиВидалити

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...