У блозі "Спутник гурмана" натрапила на цікавий рецепт із кабачків-цукіні.
Flan - у моєму французько-російському словнику Paris Édition librairie du globе перекладається як "крем-желе". Але мені ця страва більше схожа на запіканку.
У цій страві багато позитиву: готується швидко, немає в ній зайвого жиру, овочі запікаються.
І, мало не забула, страва дуже дешева за ціною, що також доволі позитивно.
Спробуйте! У мене він вийшов ось такий:
Flan - у моєму французько-російському словнику Paris Édition librairie du globе перекладається як "крем-желе". Але мені ця страва більше схожа на запіканку.
У цій страві багато позитиву: готується швидко, немає в ній зайвого жиру, овочі запікаються.
І, мало не забула, страва дуже дешева за ціною, що також доволі позитивно.
Спробуйте! У мене він вийшов ось такий:
В блоге "Спутник гурмана" встретила интересный рецепт из кабачков-цуккини.
Flan - в моем французско-русском словаре Paris Édition librairie du globе переводится как "крем-желе". Но, мне, это блюдо больше похоже на запеканку.
В нем масса достоинств: готовится быстро, нету в нем лишнего жира, овощи запекаются.
И, вот, чуть не забыла, блюдо очень дешевое по цене, что тоже очень положительно.
Попробуйте! У меня он вышел вот таким:
Щось я давненько кабачки не готувала. Треба спробувати! :)
ВідповістиВидалитиТаню, вітаю твого синочка і тебе з першим університетським навчальним семестром! Успіхів і відмінних оцінок!
Дякую, Таню! Сьогодні була на урочистостях для студентів-першокурсників. Було дуже гарно і урочисто. Завтра у них починається двотижнева начитка.
ВидалитиЦей варіант приготування кабачків однаково смачний із цукіні, і зі звичайних кабачків.
Татьяна, здорово !
ВідповістиВидалитиЯ рада, что рецепт Вам понравился :)
До встречи !
:)
Да, Таня, очень понравился! Готовила уже несколько раз и из обыкновенных кабачков, и из кабачков-цуккини. Одинаково вкусно. Спасибо!
ВидалитиДо встречи! :)
Татьяна, добрый вечер !
ВидалитиВам спасибо за отзывы !
Я очень удивлена, что такой простой флан пользуется таким успехом ;)
До встречи !
Добрый вечер, Таня!
ВидалитиРецепт не сложный и ингредиенты доступные...
A bientôt!
Кабачки в Италии очень любят. Нужно обязательно попробовать. Татьяна!!
ВідповістиВидалитиПопробуйте, Нина! Рецепт очень удачний и не хлопотныйю
ВидалитиКабачки люблю во всех их проявлениях...Жареные,пареные,в духовке,на гриле...Сегодня делала на паровой бане,точно без капли жира...Вечером придумаю какой-нибудь легкий соус....Надо начинать разгрузочные вечера...
ВідповістиВидалитиДа, да Алла, для фигуры самое то! А то после некоторых блюд фигура плавно превращается в фЕгуру! :)))) хи-хи)))
Видалити