Тісто:
400 г борошна
200 г вершкового масла або маргарину
0,5 склянки холодної води
100 г цукру
1 жовток
1 столова ложка оцту
Для посипання:
100 цукру,
0,5 чайної ложечки кориці
Масло посікти з борошном, додати цукор, жовток, оцет і замісити на воді тісто. Розкачати його на посипаній борошном дошці, вирізати фігурки, змастити їх білком, посипати цукром перемішаним з корицею, викласти на деко застелене папером для випікання і пекти в гарячій духовці (200 градусів) протягом 15-20 хвилин.
Смачного!
Це ще один рецепт з книжки Дарії Цвек
Ще рецепти з її книжки : Тістечка пісочні
Коржики з какао
Тістечка пісочні з корицею
Коржики пісочні з маком
Коржики на амонії
400 г борошна
200 г вершкового масла або маргарину
0,5 склянки холодної води
100 г цукру
1 жовток
1 столова ложка оцту
Для посипання:
100 цукру,
0,5 чайної ложечки кориці
Масло посікти з борошном, додати цукор, жовток, оцет і замісити на воді тісто. Розкачати його на посипаній борошном дошці, вирізати фігурки, змастити їх білком, посипати цукром перемішаним з корицею, викласти на деко застелене папером для випікання і пекти в гарячій духовці (200 градусів) протягом 15-20 хвилин.
Смачного!
Це ще один рецепт з книжки Дарії Цвек
Ще рецепти з її книжки : Тістечка пісочні
Коржики з какао
Тістечка пісочні з корицею
Коржики пісочні з маком
Коржики на амонії
Зразу захотілося, мабудь смачні, а полежать, то ще ароматніші стануть! Алеж я на чемоданах...
ВідповістиВидалитиМій дегустатор схвалив і замовив ще. :)
ВидалитиО, как вкусно!!! Ням-ням.
ВідповістиВидалитиДорогая Таня, с наступающими тебя. Самое главное - МИРА, чтобы это сумасшествие скорее закончилось.
Я так рада, что ты есть, что я могу ходить к тебе в гости и получать столько удовольствия. Спасибо тебе за искренность и теплоту, которые я чувствую на расстоянии, которые исходят от твоих постов и комментариев. Так хочется помочь вас и поддержать. Целую, дорогая.
Спасибо, Додо ! От твоего комментария слезы на глазах... спасибо...дай Бог !
ВидалитиДа, печеньки вкусные и хрустящие.
Вкус новогодних праздников!
ВідповістиВидалити:)
Фанатка всілякої випечки, особливо з прянощами:-) Дякую за рецепт
ВідповістиВидалити