Тісто:
300г борошна
100 г вершкового масла або маргарину
100 г цукру
2 яєць
50 г какао
2-3 ложки сметани
ванілін
на кінець ножа соди і лимонної кислоти (або порошок для печива ).
Цукрова пудра для посипання спечених коржиків.
Масло розтерти з цукром, какао, жовтками, ваніліном і вимішати. Тоді додати сметану, просіяне борошно з порошком для печива, піну білків і замісити пухке тісто. Залишити, щоб полежало, а потім розкачати на посипаній борошном дошці, вирізати коржики, викласти на деко застелене папером для випікання і пекти в гарячій (200 градусів) духовці протягом 15-20 хвилин. Спечені коржики, ще гарячими (тоді вона краще тримається і менше осипається), посипати цукровою пудрою.
Смачного !
Рецепт з книжки Дарії Цвек
Ще по її рецепту: Тістечка пісочні
Тістечка пісочні з корицею
Коржики з какао
Коржики на амонії
Коржики пісочні з маком
300г борошна
100 г вершкового масла або маргарину
100 г цукру
2 яєць
50 г какао
2-3 ложки сметани
ванілін
на кінець ножа соди і лимонної кислоти (або порошок для печива ).
Цукрова пудра для посипання спечених коржиків.
Масло розтерти з цукром, какао, жовтками, ваніліном і вимішати. Тоді додати сметану, просіяне борошно з порошком для печива, піну білків і замісити пухке тісто. Залишити, щоб полежало, а потім розкачати на посипаній борошном дошці, вирізати коржики, викласти на деко застелене папером для випікання і пекти в гарячій (200 градусів) духовці протягом 15-20 хвилин. Спечені коржики, ще гарячими (тоді вона краще тримається і менше осипається), посипати цукровою пудрою.
Смачного !
Рецепт з книжки Дарії Цвек
Ще по її рецепту: Тістечка пісочні
Тістечка пісочні з корицею
Коржики з какао
Коржики на амонії
Коржики пісочні з маком
Ils ont l'air bien ces petits biscuits !!!!
ВідповістиВидалитиBonne Année 2015 !!!!!!!!!!!!!!
Anna
Merci Anna ! Bonne Année 2015 et vous !
Видалити