До цього експерименту мене спонукав один товариш з яким полюбляю попивати чайок ;)
Десь тижнів зо три тому, купила в супермаркеті корінчик імбиру, декілька разів попила чайок, а потім якось закрутилася-завертілася з роботою-клопотами і на кілька днів забула про свого чайного компаньйона. Бо, щоб приготувати чайок з ним, то йому ж треба увагу приділити : почистити, потерти, помити терочку-тарілочку.... а часу було обмаль, то лежав він собі забутий-покинутий в холодильнику, скучав... А минулої неділі взялася готувати чай, витягую... а там малесенькі брунечки прорізуються. ...то я бігом до Google-у за консультацією.
І, от вичитала, що можна вирощувати в горщику на підвіконнику. Радять перед посадкою потримати декілька годин у воді зі слабеньким розчином марганцю. Марганцю у мене не було, то потримала у звичайній відстояній воді. Потім, як рекомедував мудрий Google, поклала у поліетиленову торбинку. І от через тиждень красунчик :
Рука не піднялася різати....то тепер проводжу експеримент.
А щоб моєму красунчику не було сумно на балконному підвіконннику, днями купила йому друзів:
І розподілила їх по квартирах видавши ордери на поселення :Красунчик, поки, що в поліетиленовій торбинці, на іншому підвіконні йому ще не час.
Спостерігаю.
Буду слідкувати за твоїм експериментом, а про товариша як мені сподобалося!!!)))
ВідповістиВидалитиТань, товариш смачнючий !
ВидалитиЗанесла своїх підшефних у кімнату, а то в лоджії, думаю, холодно їм буде.
У нас вночі обіцяють -3.
Удачных экспериментов! :)
ВідповістиВидалитиТаня, в интернете такие красивые картинки с имбирем растущим. ну-ну посмотрим,что у меня вырастет ;))
ВидалитиПриєднуюся до спостерігаючих :) тим більше, що дуууже люблю імбир! ... шкода тільки, що моя підшлункова не поділяє цієї любові))))
ВідповістиВидалитиСьогодні вже висадила у горщик. ))
ВидалитиУ мене, також, в організмі якийсь орган чутливо реагує на надмірне споживання імбирного чаю ( з'являються невеликі мішки під очима).
Роблю перерву на кілька днів, а потім знову насолоджуюся імбирним чаєм.