05 жовтня, 2010

Кроки, що сприяють здоров'ю, щастю та міцній любові

Крок І. Розпочніть день з води.
Прокинувшись, випивайте склянку активованої води, збагачену очищувальними й поживними речовинами, яку приготуйте відразу, щойно вставши з ліжка. Активована вода має містити:

- сік, вичавлений з половинки лимону;
- чайну ложку меду або трішки соку для солодкості;
- сік алоє (чайна ложка).
    Поєднавши ці інгредієнти, ви активізуєте ранішню воду, щоб вона допомагала вашому тілу очиститись і виробити необхідні для мозку речовини. Воду, краще використовувати очищену за допомогою фільтру і відстояну, тобто налийте воду у склянку звечора.

    Надаючи перевагу здоровій їжі, не будьте до себе надто суворі. Нестатки лише створюють психологічний дисбаланс та посилюють потяг до нездорової їжі. Проте, краще з'їсти нездорову їжу, аніж взагалі залишатись голодним.

    Нездорова їжа є шкідливою для тіла, 
    однак вона має сентиментальну цінність 
    для розуму і серця.


    Якщо ви не станете обезводнювати свій організм за допомогою надмірного споживання кави, тіло зможе ефективніше асимілювати поживні й мінеральні речовини, а також очищати себе.
    Якщо ви не станете травити себе алкоголем, печінка зможе розпочати процес самоочищення.
    Якщо ви не вимиватимете мінеральні речовини з кісток рафінованим цукром, ваші кістки і клітини розпочнуть відновлюватися.

    Якщо, прокинувшись вранці, ви негайно надасте тілу всі необхідні мінеральні речовини, воно забезпечить здорові біохімічні процеси в мозку.

    Крок ІІ. Зарядка: пружинисті погойдування, струшування руками, дихання й розтягування.
    Розпочинати й закінчувати зарядку потрібно завжди з погойдування й струшування. У проміжку можете виконувати свої улюблені вправи. Для стимулювання здорових біохімічних процесів у мозку вам необхідно вибратинескладні вправи.

    Чоловікам інтенсивні вправи приносять користь, оскільки прискорюють метаболізм, і потім тіло спалює жир протягом цілого дня.

    Неглибокі пружинисті погойдування і струшування руками в поєднанні з нескладними вправами на розтягування - усе, що вам потрібно для активізації метаболізму, щоб калорії спалювалися цілу добу, й стимуляції здорових біохімічних процесів у мозку.
    Якщо ви розпочнете як слід годувати свої клітини й мозок вранці, ваші смаки протягом усього 9 днів самі собою зміняться: ви полюбите смак здорової їжі.

    Насамперед, щоб допомогти своєму тілу відмовитись від старих нездорових звичок, оточіть себе здоровими продуктами і уникайте шкідливих, - краще, якщо вони деякий час вони взагалі не будуть попадати вам в поле зору.

    В ідеалі сніданок і вечеря мають складатися з низькокалорійної їжі, а на обід можна з'їсти побільше. Тіло розпочинає виробляти травні ферменти близько 7 години ранку. Між сьомою й полуднем вироблення ферментів зростає. Починаючи з другої години дня воно падає і до семи вечора припиняється.

    Якщо ви їсте після сьомої години вечора, вам потрібна харчова добавка, що містить травні ферменти рослинного походження.  З власного досвіду можу сказати, що б все-таки нічого не додавати, а постаратися організувати свій день і своє харчування так, щоб після семи не їсти. 
    Ваш організм за це буде вам вельми вдячний і послужить вам добру службу довгі роки.

    Бажаю здоров'я, щастя,  та любові!

    За матеріалами журналу "Легка промисловість".


    Немає коментарів:

    Дописати коментар

    Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...