05 лютого, 2012

Продовження лазаньї

У своєму пості ось тут я писала про свій черговий експеримент в освоєнні французької кулінарної книги. Так от, нам з сином страва надзвичайно сподоблася і ми його неодноразово  її повторювали,   і  у чому ми тільки її не готували. Спочатку готувала її у сотейнику. Потім у деко для випікання. Потім...


До речі  в приготуванні вона не така уже і складна.
Таких макаронних виробів, чи б то пак, пасти для лазаньї,  зараз у продажі не бачу, то мною було випробовано інші - довгі, плоскі, широкі макаронини з хвильками з обох сторін. Але на пачці було написано, що їх попередньо потрібно відварити. 

Для того, щоб можна було відварити, прийшлося купити кастрюльку прямокутної форми, яку  використовую для відварювання макаронів (і для запікання лазаньї), вірніше, заливаю макаронини кипятком, накриваю кришкою і залишаю на декілька хвилин. Потім воду зливаю, далі усе решта як у рецепті.
Це так виглядає лазанья у новій гарній кастрюльці!

 Смакота! Bonne appetit!

Немає коментарів:

Дописати коментар

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Запрошую почитати:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...