13 травня, 2012

Сезон прогулянок - відкрито!

Минулого тижня розпочала сезон прогулянок, місце звичне - скверик недалеко від дому.  Минулого року його трохи облагородили - зробили доріжки, по яких тепер катаються діти на роликах і велосипедах. 
На прошлой неделе открыла  прогулочный сезон, место обычное - сквер, недалеко от дома.
В прошлом году его немного облагородили - проложили дорожки, на которых, сейчас, катаются дети на роликах и велосипедах.




 Цвітіння каштанів...а аромат... На  фото внизу впіймала останні,  у цей день, промінчики сонечка:
Цветение каштонов...а аромат... на фото внизу поймала последние, в этот день, лучики солнышка:
 а це каштан з рожевими суцвіттями:
а это каштан з розовыми соцветиями:
Якщо підняти голову вгору, то можна побачити  небо в мереживі листочків, а якщо вимкнути навушники, то можна почути, як співають пташки...
Если  поднять голову вверх, то можно увидеть небо в кружевах листиков, а если выключить наушники, то можно услышать,  пение птиц....
А тут , за кущиками, (щоб не лякати оточуючих) можна повправлятися у голосному вимовлянні французьких слів діалогів:
А здесь, за кустиками, (чтобы не пугать окружающих) можна поупражнятся в громком  произношении французских слов и диалогов:

При вивченні мови, дуже важливим є спілкування з носіями мови. Сьогодні спілкувалася зі своєю приятелькою Марі. Вона вивчає російську мову, тому пости у цьому блозі зі сьогоднішнього дня будуть двома мовами - українською і російською.
Когда учишь язык, очень важно, общение с носителем языка. Сегодня общалась со своей приятельницей Мари. Она учит русский, поэтому посты этом блоге,с сегоднешнего дня, будут на двух языках - украинском и русском.

4 коментарі:

  1. Ааа, ось де ми прогулюємося! Це скверик біля церкви Йосафата, Таню? Чи я помилилася?
    Я помітила, що ти відписала TATIANA'S JOURNAL. Знаєш, у мене була думка порадити тобі читати її блоги (у Тані - ще одна Тетяна! - їх два). Вона також вивчала самостійно французьку, а тепер вчить італійську. Вона може також щось порадити, якщо тобі, звісно, потрібна порада. Мені подобається, що вона скромна, спокійна, без всякого там снобства і апломбів. Так мені принаймні здалося:).
    Моя італійська просувається дуже повільно :( Я себе за це в думках сварю, але нічого вдіяти не можу. Ось зараз всім повідписую і йду вишивати і слухати урок:) Успіхів нам!

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Моя французька також просувається повільно, та й куди мені спішити: у когось хобі марки збирати, хтось сірникові коробки, хтось "Порше", а у мене французька. )))

      TATIANA'S JOURNAL читаю часто, дуже мені імпонує її стиль писання, але коментую дуже рідко. Найчастіше з коментами я у тебе і у Наді, хоча в моїх закладках майже всі ті блоги, що і у тебе.
      Зі сквериком не помилилася, саме він і є.

      Видалити
  2. Таню, зайди до мене за нагородою, будь ласка! :))

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Дякую! заходила, я там в такому чудовому товаристві!

      Видалити

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...