29 грудня, 2014

Коржики з какао

Тісто:
300г борошна
100 г вершкового масла або маргарину
100 г цукру
2 яєць
50 г какао
2-3 ложки сметани
ванілін
на кінець ножа соди і лимонної кислоти (або порошок для печива ).

Цукрова пудра для посипання спечених коржиків.

Масло розтерти з цукром, какао, жовтками, ваніліном і вимішати. Тоді додати сметану, просіяне борошно з порошком для печива, піну білків і замісити пухке тісто. Залишити, щоб полежало, а потім розкачати на посипаній борошном дошці, вирізати коржики, викласти на деко застелене папером для випікання і пекти в гарячій  (200 градусів) духовці протягом 15-20 хвилин. Спечені коржики, ще гарячими (тоді вона краще тримається і менше осипається), посипати цукровою пудрою.

 Смачного !

Рецепт з книжки Дарії Цвек
Ще по її рецепту: Тістечка пісочні
Тістечка пісочні з корицею
Коржики з какао
Коржики на амонії
Коржики пісочні з маком

2 коментарі:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...