19 липня, 2011

Піца на сирному тісті


Тісто:
250 г сиру домашнього (білого);
1 яйце;
1-1,5 склянки муки;
0,5 чайної ложки питтєвої соди;
0,5 чайної ложки солі.

Начинка:
100-150 г ковбаси;
150 г твердого сиру;
2 яйця сирі;
100 г майонезу;
3-4 помідори;
2 зубчики часнику;
вершкове масло,
пучок зелені (кріп, петрушка).

Приготування:
Тісто. Сир, яйця, сіль соду, муку замісити і поділити на 2 піци.
Розкатати без жиру на 2-і форми для піци, по краях зробити бортик. На тісто накришити трохи масла. Помідори розрізати навпіл і порізати тонкими пластинками, які викласти на тісто. Зверху притрусити дрібно покришеним часником.

Начинка. Порізати ковбасу, можна кубиками або смужечками, як більше подобається. Дрібно покришити зелень, потерти сир. Усе викласити в миску, додати майонез і сирі яйця. Добре перемішати. Начинку викласти на тісто, гарно розрівняти і відправити у гарячу духовку (180-200 градусів). Пекти поки не зарум'яниться тісто. У мене  виходить 30-35 хвилин.

Смачного!







Немає коментарів:

Дописати коментар

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...