Для 4-х осіб. Підготовка: 30 хв, приготування: 20 хв.
Інгредієнти:
1 головка цвітної капусти вагою біля 600 г;
700 г картоплі;
4 яйця;
2 маленькі цибулини;
30 г вершкового масла;
петрушка;
1 столова ложка муки;
1 склянка молока;
сіль, перець.
Приготування:
- Помити і почистити картоплю. Почистити цибулю і порізати її на шматки. Помити цвітну капусту і розібрати на суцвіття
Інгредієнти:
1 головка цвітної капусти вагою біля 600 г;
700 г картоплі;
4 яйця;
2 маленькі цибулини;
30 г вершкового масла;
петрушка;
1 столова ложка муки;
1 склянка молока;
сіль, перець.
Приготування:
- Помити і почистити картоплю. Почистити цибулю і порізати її на шматки. Помити цвітну капусту і розібрати на суцвіття
Готувала точно як написано в книжці, проте яйця, на мій погляд, краще покласти на тарілку перед подачею на стіл. Навіщо їх (яйця варені на круто) запікати у духовці? Щоб не засохли при запіканні я їх покрила соусом, тому вигляд страви так собі ... Але на смак мені і сину сподобалось.
Ваш "Смак життя" - виший пілотаж ведення блогів!
ВідповістиВидалитиПані Оксана, дуже дякую за оцінку моєї роботи. Заходьте у гості!
ВідповістиВидалити