Був час коли я страшенно любила займатися кулінарією. Мені подобалося видумувати нові страви, випробовувати нові приправи. Але, як кажуть, усе минає, то і це минуло. Зараз віддаю перевагу таким стравам, які є не надто трудомісткими в приготуванні і смачними. Чаклування над попередньою стравою, навіяло мене на цей рецепт.
1 середня цибуля,
2-3 ложки олії, краще оливкової;
1 середня головка цвітної капусти;
3-4 ложки сметани;
пучок петрушки
сіль, перець на смак.
2 яйця, зварених на круто;
1 невеликий помідор.
Нагріти в сковороді олію, викласти в неї порізану цибулю, дати декілька хвилин обсмажитися, так, щоб цибуля почала ставати прозорою.
Покласти до цибулі розібрану на суцвіття капусту, посолити, зробити найменший вогонь, накрити кришкою і тушкувати , час від часу помішуючи, поки капуста не змінить колір.
Тоді додати сметану, поперчити, присипати дрібно порізаною петрушкою, накрити кришкою і готувати до готовності.
Помідор розрізати пополам і порізати на тоненькі пластинки, викласти на тарілку. Яйця почистити, розрізати на половинки і також викласти на тарілку біля помідорів, а тоді гарно розкласти суцвіття капусти!
Смачного!
Що нам потрібно:
1 середня цибуля,
2-3 ложки олії, краще оливкової;
1 середня головка цвітної капусти;
3-4 ложки сметани;
пучок петрушки
сіль, перець на смак.
2 яйця, зварених на круто;
1 невеликий помідор.
Приготування:
Покласти до цибулі розібрану на суцвіття капусту, посолити, зробити найменший вогонь, накрити кришкою і тушкувати , час від часу помішуючи, поки капуста не змінить колір.
Тоді додати сметану, поперчити, присипати дрібно порізаною петрушкою, накрити кришкою і готувати до готовності.
Помідор розрізати пополам і порізати на тоненькі пластинки, викласти на тарілку. Яйця почистити, розрізати на половинки і також викласти на тарілку біля помідорів, а тоді гарно розкласти суцвіття капусти!
Смачного!
Я что-то в блоге, как и в жизни уже сто лет ничего не готовила. Я даже вкус этой сметанной цветной капусты представить не могу. Я обычно отвариваю в посоленной и подслащённой воде, потом обмакиваю во взбитом яйце и в муке и обжариваю в масле.
ВідповістиВидалитиЯ, тоже, люблю капусту отваренную, а потом обжаренную в кляре и готовлю ее чаще, чем другими способами.
ВидалитиМне, в последнее время, нет настроения новые блюда испытывать.
А эта капуста получилась вкусной.